ANKARA / KEÇİÖREN - Barış Manço Ortaokulu

Barış Manço Ortaokulu

İncirli Mah. 19 Mayıs Cad. 109. Sok. No1 Keçiören / ANKARA
Vizyon
Cumhuriyetin temel kazanımları ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar çizgisinde modern teknolojinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli seçkin verdiği eğitimle öncelikli olarak tercih edilen adını aldığı sanatçı gibi örnek gösterilebilen bireyler yetiştiren en iyi okul olmak için varız.
Misyon
Ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı hayatın gerçekleriyle yüzleşmesini bilen hatalarından ders alan özgüven duygusu gelişmiş kendisi ile barışık yaşama sevincini ve heyecanını kaybetmeyen estetik ve zarafet duygusuna sahip sanata ve sanatçıya spora ve sporcuya saygılı milli kimlik bilincine sahip ülkesine bağlı çağdaş dünyayı kucaklayacak bilgi donanım yeteneğe sahip soran sorgulayan ahlaki duyguları gelişmiş bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAH-ÖĞLEN)
DOĞALGAZ KALORİFERİ
Ulaşım
ULUS KIZILAY MALTEPE İSTİKAMETİ REFİK SAYDAM 288 BELEDİYE OTOBÜSÜ, 19 MAYIS CADDESİ TANDOĞAN DOLMUŞU, SIHHIYE PİYANGOTEPE DOLMUŞU